Az életcsinálás művészete – basic jegy

60,000 Ft

A tréning célja, hogy inspiráljon és segítsen az életminőség javításában, melyet önismeret, tudatosság és kitartás által érhetünk el.

A tréningünk az önismeret és az élet alapjainak szinkronizálása körül forog. Az életünk alapvető területeit fogjuk áttekinteni, átgondolni, és új célok mentén újra felépíteni. Az első napon megismerjük önmagunkat, feltérképezzük múltunkat, majd felfedezzük az életünk alapjait, beleértve az időgazdálkodást, az egészséget, a pénzügyeket és az emberi kapcsolatokat. Másnap elmélyedünk az egészség és a spirituális fejlődés témájában. Az eredmények nemcsak személyes boldogságunkat, hanem a körülöttünk lévő világot is érintik. Csatlakozzon hozzánk, és lépjen be az önismeret és a pozitív változások útjára Ferenczy László vezetésével.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A módszer titka abban rejlik, hogy összekapcsolja az önismeretet az élet minden területével, beleértve az időgazdálkodást, az egészséget, a pénzügyeket és az emberi kapcsolatokat. Ez a tréning olyan eszközöket és tudást nyújt, amelyek segítenek az életünk alapjait összehangolni, és megtanítják, hogyan tervezzük meg és hozzuk létre a vágyott jövőt. A tudományos alapokon nyugvó gyakorlati tanácsok és elméleti ismeretek kombinációjával lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy mélyebb önismeretre tegyenek szert, és pozitív változásokat hozzanak létre az életükben. A módszer eredményei nem csak az egyéni boldogságban mutatkoznak meg, hanem azokban az emberi kapcsolatokban és a környezetünkben is, amelyekben élünk. Ez a tréning valódi transzformációt kínál az élet minden területén.