A következő elérhetőségeket tudja velem felvenni a kapcsolatot: E-mail: ferenczyhv@gmail.com | Tel.: 06/70 338 1155

Rólam

Rólam

Tanár, ETI vizsgával rendelkező természetgyógyász, hypnoterapauta és életmód tanácsadó

A gátak, amelyek elválasztanak a vágyott célodtól, hited, gondolatod, mentalitásod. Mindenki a "kulcsra", a csodára, a varázsgömbre vágyik. Van-e ilyen, és ha igen, kinél, hol? Az Én ajánlatom: Ismerd meg a létezés törvényeit, fogadd el és alkalmazd az életedben. Viszont tudd, az árát előre kéri a Teremtőd! Életemet tanítom, ha Én megcsináltam, Te is képes vagy rá, a „Rendszer működik”

Azt vallom, az igazi beavatásokat az élet adja. Gyermekkori kíváncsiságomat és a dolgok megkérdőjelezését még ma sem nőttem ki. Ebből fakadóan megmártóztam nagyon sokféle filozófiai és vallási rendszerben az Élet dolgaira, a miértekre keresve a választ. Ma úgy érzem „összeállt a kép”.Sikerült olyan egyetemes törvényszerűségekre rátalálnom és azokat rendszerbe foglalnom, amelyek alkalmazása révén kiegyensúlyozott, boldog harmonikus életet lehet élni. Ebben segített természettudományos hátterem, így nagyon sok ezoterikusnak, misztikusnak, vagy akár spirituálisnak „dobozolt” megközelítés mögött megtaláltam a természettudomány által már igazolt törvényeket. Sokkal kevesebb dolgot kell hinnem, és sokkal többről van bizonyságom, tudásom.

Az élet, az ember, az emberi létezés volt számomra mindig is a legnagyobb csoda. Így szereztem tanári diplomát, erősítettem természettudományos ismereteimet az ELTE-n. Majd elkezdtem természetgyógyászatot tanulni és első körben szereztem vizsgáztatói jogosítványt az ETI-ben.

Rendszeres olvasás, számtalan tanfolyam tréning posztgraduális képzés és előadás van mögöttem – és reményeim szerint még előttem.  Az elméleti tudást az életemben alkalmazva teremtettem meg azt a fizikai és mentális közeget, amelyben ma élek. Saját életutam, valamint követő tanítványaim példája a bizonyíték arra, hogy a „Rendszer működik”. 

Két vezérlő elvem van és eszerint élem az életemet.

Az egyikkel akkor találkoztam, amikor 18 évesen ballagásomkor az egyik gimnáziumi osztályterembe a táblára írva olvastam:  „Értenünk kell ahhoz, hogy életünkből álmot és álmainkból valóságot csináljunk.”(Pierre Joliot-Curie)

A másik, nekem „jött le:” Az életben az a legnagyobb csoda, hogy bármelyik pillanatban, bármilyen csoda megtörténhet veled, ha hiszed, ha vágyod, és ha teszed a csodát. .E szerint élem és teszem a magam kis hétköznapi csodáit. Nem tökéletes ember, csupán a természetet, és az életet tisztelő, azt élni szerető hétköznapi emberként. 

 

ugrás fel